Post Next Top Model


Cred ca nu sunt singura care se intreaba ce au mai facut fetele de la Next Top Model din sezonul 1 dupa finalul emisiunii. Azi am cumparat revista Unika ( este destul de draguta apropo, are ochelari 3D pentru a vedea un pictorial cu Andreea Raicu… merita sa o cumparati si doar pentru aceste efecte destul de rar intalnite in reviste) unde am vazut-o intr-un pictorial ( culmea tot 3D ) pe Laura, fosta participanta la Next Top Model.

De asemenea ma uitam pe Facebookul emisiunii Next Top Model si am vazut ca toate fetele au fost folosite ca si modele la prezentari din mallurile din Bucuresti precum Vitan si Baneasa Shopping Center.

Am fost surprinsa sa o vad si pe Roxana in diferite pictoriale ale unor reviste celebre romanesti. Mai jos voi pune cateva poze cu fetele male favorite, toate post Next Top Model.

 Fetele sunt in ordine de sus in jos: Alexandra, Emma , Madalina, Roxana,Laura, Sara si inca o data Laura. Cum ma asteptam Laura a avut cea mai mare cautare pentru pictorialele revistelor de moda, cat si pentru prezentari. Le urez succes tuturor ( in special Alexandrei, doar ea a fost favorita mea) si la cat mai multe proiecte!

Cu drag,

NEVRICOASA.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s