Next Top Model-Laura


Un alt episod al emisiunii Next Top Model by Catalin Botezatu alta dezamagire pentru mine. In momentul de fata mi se pare ca nu se stie deloc castigatoarea deoarece au fost eliminate cele 2 fete care in opinia mea trebuiau sa participe si in finala. Dupa cum am spus si in postul anterior despre Next Top Model eu sunt fana Alexandra si voi ramane.

Apoi ma asteptam ca juriul sa fie de acord ca macar Laura este singura dintre cele ramase cu calitatile necesare unui top model. Acum nu voi mai putea fi cat se poate de obiectiva deoarece emisiunea mi se pare ca elimina concurente pentru a duce la victoria uneia anume, insa prefer sa nu o  numesc.

Dovezile spun ca Alexandra si cu Laura erau cele mai bune concurente inca de la inceputul emisiunii cand a venit si manechina aceea celebra care spunea ca singurele cu ambitia si aspectul si vointa necesare pentru a ajunge finaliste sunt ele 2. Azi si declaratia Emmei dovedeste asta, ea spunand ca pe ele le vedea ca pe niste rivale de la inceput.

Ma surprinde Catalin care desi a avut  atatea zile in care le-a declarat pe cele 2 cu pozele cele mai bune, in momentul in care au avut o greseala le-a eliminat, pe cand pe Madalina cand a fost bolnava nu a eliminat-o. Nu ca as avea ceva cu ea, in momentul de fata cred ca este preferata mea dintre ce a mai ramas.

Desi stiu ca voi avea foarte multi oameni care nu sunt de acord cu ceea ce spun mi se pare ca Emma este o fata iresponsabila care nu merita sa castige concursul desi este la varsta potrivita. Nu este catusi de putin ambitioasa si interesata de premiul asta!

De Roxana am o parere buna ca si persoana, insa ea este, repet, mult prea mare pentru a-si incepe acum cariera in modelling. Cred ca nu mai are rost sa spun ca regret ca nu s-a calificat cine trebuie in ultimele 3. C’est la vie!

Cu parere de rau,

NEVRICOASA.

Reclame

8 gânduri despre &8222;Next Top Model-Laura&8221;

  1. Ai dreptate. Nu inteleg de ce selectia are la baza doar fotografiile facute intr-un episod si nu tine cont de evolutia de-a lungul intregii emisiuni.
    Poate ca ar fi fost mai ok sa le fi pastrat pe ALexandra si pe Laura, ar fi fost intradevar o intrecere profesionista ( si cu Roxana), si sa le fi eliminat pe Madalina si pe Ema.
    Cred ca mai degraba au drept tinta show-ul. Insa daca o vor elimina si pe Roxana…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s