Next Top Model-Emma si Madalina-Finala


Sunt foarte sigura ca acest post nou va multumi fanii Emmei. Doresc sa incep prin a spune ca se pare ca m-am inselat si sursele mele nu sunt deloc sigure. Ei,  greseala este omeneasca. Se pare ca finalistele Next Top Model sunt Emma si Madalina.

In momentul de fata daca ar trebui sa facem  procente care va fi castigatoarea cred ca mai multe procente ar avea Emma, cel putin din partea mea. Nu o sa neg ca intre cele doua eu o prefer pe Madalina , doar ca ar trebui sa fiu obiectiva si sa imi dau seama ca ea nu ar avea prea multe sanse… are 25 de ani, nu ii poti oferi un contract de 4 ani cand modelele internationale ies din acest traseu maxim pe la 30 , si nu e ca si cum ea ar arata ca Heidi Klum.

Apoi Madalina are silicoane si asta clar este un dezavantaj. Despre Emma…. ea arata bine, trebuie sa slabeasca si sa isi piarda din caracterul unui copil rasfatat. Potential are!

De altfel Emma a participat si la Miss Teenager Universe 2010 la care a obtinut locul 2 pe lume. Deci ea are experienta desi se face ca nu e asa. Apoi o alta dovada ar fi ca Botezatu ramane

 cu  Madalina si e clar ca nu poate sa ramana cu Emma ca e minora. Si s-a vazut si in secventele de azi din episodul urmator ca intre Madalina si Botezatu era o relatie mai apropiata. Cum am zis si in postul Next Top Model finala el a declarat ca are o relatie cu o concurenta deci clar cu Madalina. De asemenea a zis ca nu aceea va castiga emisiunea. Deci Emma va castiga.

Bazandu-se pe niste dovezi nu foarte concrete, spre surprinderea multora, si Nevricoasa incepe sa creada ca va castiga Emma si va deveni Next Top Model. Sper sa castige intr-adevar cea mai buna!

Cu drag,

NEVRICOASA.

Reclame

14 gânduri despre &8222;Next Top Model-Emma si Madalina-Finala&8221;

  1. Emmmmmmmaaaaaa sa castige hai Emma Emma Emma !!!!Dar trebuie sa lase copilariile si sa dea tot ce e mai bun din ea!!!!Haiiiii Emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!Hai soricelllll hai soriicelll (Emmaaa)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s