Next diva-Inception


Prin inception ma refer la sezonul I al emisiunii Next Diva de pe Euforia. Nu stiu cati dintre voi l-ati urmarit dar eu eram fana a emisiunii, deoarece imi placeau doua concurente in mod deosebit. Sa va amintesc ce era cu emisiunea asta. Cateva fete participau la ea pentru a castiga un post in televiziune.

Concurentele importante din emisiune au fost Luciana Popa, castigatoarea, Gina Maican, Andreea Popescu si Sorana Pacurar. Din cate imi amintesc mai erau cateva fete care au ajuns mai departe decat cele mentionate doar ca ele erau cele ce aveau ceva de spus. Atat timp cat nu imi aduc aminte cum se numeau celelalte cred ca nu au facut nimic deosebit. Eu am fost fana Andreea Popescu si Sorana Pacurar, si Gina era foarte, foarte frumoasa doar ca era usor de intimidat si se bloca atunci cand trebuia sa vorbeasca.

Alaturi voi pune poze cu cele doua. Andreea Popescu era firea aceea foarte energica si spunea mereu prostii, prostii haioase. Stiu ca se certase cu cineva ca i se parea ca tipa facea niste miscari mult prea exagerate si ea cu siguranta nu se putea stapani cand avea ceva de zis. Ulterior a intrat in cateva scandaluri neplacute care i-au provocat o imagine negativa in randurile oamenilor, si foarte multa lume o eticheteaza ca fiind o pitzi care a iesit in lume odata ce s-a combinat cu Liviu Varciu. Insa ea era o tipa chiar isteata, o foarte talentata dansatoare si o companie placuta.

Despre Sorana ce pot zice. Ea era artista desavarsita dintre fete. Canta, era la arhitectura dar din pacate cateodata era putin cam timida. Desi eu nu as zicea asta doar ca nu voia sa se bage in discutii aiurea ca sa se simta vorbind. Poate ca asta a determinat juriul sa o creada introvertita. Inca imi amintesc ca trebuia sa se imbrace intr-o tinuta lejera in penultima emisiune parca, si si-a ales niste haine geniale. Tin neaparat sa pun o poza si cu Gina Maican, finalista si ea.

Cam asta a fost despre sezonul I al emisiunii Next Diva dar acum voi incepe un nou ” serial” cu sezonul doi al emisiunii. Sper sa fie niste concurente bune… eu deja am 2 favorite. Cam atat din ajun de Paste.

Cu drag,

NEVRICOASA.

Reclame

Un gând despre &8222;Next diva-Inception&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s