Burlacul-Finala


Ei bravo, hai ca am nimerit-o si eu odata si odata.  In ciuda faptului ca Anne fusese eliminata acum 2 emisiuni parca, se pare ca a castigat. Asa rasfatata cum era ea si putin sclifosita ei doi erau chiar potriviti. Dar ce sa mai spunem …. Dragoste mare pe capul lui mai ales… Eu comentez acum pentru ca a fost cu happy-end ( cum s-ar spune in engleza).

Deci sezon interesant mi se pare mie. Si sa nu mai vorbim despre dorinta lui ( scrisa intr-o franceza buna, pe care Bote o citea „excelent”) cu casatoria si familia cu ea. Chiar romantic, ce sa mai vorbim!

Deja incepusem sa o consider pe Anca preferata mea daca ramasese doar ea cu Cezara in finala…. dar stiti ca Anne a fost printre preferatele mele inca de la inceput ( arata bine ce e drept). Si ia uite cum un alt sezon din frumoasa emisiune Burlacul s-a incheiat cu o frumoasa poveste de dragoste. Ultima mea propozitie imbina atat sarcasmul cat si ironia. In fine, lasand asta la o parte, daca intr-adevar cei doi au ramas impreuna le urez ” Casa de piatra” ( doar voia el sa se casatoreasca cu ea ).

Asteptam cu nerabdare emisiunea ce se va difuza de joia urmatoare la ora 20:20 pe Antena 1.

Cu drag,

NEVRICOASA.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s