Burlacul episodul 3


Am observat o cautare destul de mare pentru aceasta emisiune a postului Antena 1. Pentru cei care nu au apucat sa vada finalul sau au fost prea ocupati sa se uite la aceasta ” interesanta” emisiune, va voi spune eu cine a iesit.

Spre surprinderea tuturor a fost eliminata chiar Cezara, inteligenta pamantului venita la emisiune pentru promovare si in niciun caz pentru a-si gasi dragostea adevarata( nu ca altele ar vrea asta, dar ea chiar o demonstra). Aceasta Cezara era un fel de pitzi de Dorobanti ( venita din Republica Moldova) umpluta de silicon in toate extremitatile corpului. Cred ca nu este vreo persoana care sa regrete plecarea ei deoarece pe parcursul emisiunii nu a starnit decat scandaluri si a facut sa planga o gramada de fete.

Cam atat despre aceasta emisiunea Burlacul. Apropo de unele dintre comentariile voastre. Si eu sunt deosebit de nemultumita de interventiile pe care le are Bote in emisiune si de aerele pe care si le da de-a lungul episoadelor. Dar, in fine, doar este emisiunea lui de fapt si de drept.

Cu drag,

NEVRICOASA.

Reclame

Un gând despre &8222;Burlacul episodul 3&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s